Velkommen til Wachtelhundtreff 26.-28. mai 2023, i Larvik.

Er du ny wachtelhundeier, eller har du hatt wachtelhund i ”alle år”? Kanskje du vurderer å kjøpe wachtelhund? Venter du på en wacthelhund? Har du 1 eller har du 3 wachtelhunder? Uansett, håper vi dette vil være et treff for deg, din hund og din familie! Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til årets wachtelhundtreff 26.-28. mai.  

Det faglige fokuset for helgen vil være blodsportrening. Vi har alliert oss med dommere, slik at de som ønsker kan gå opp til blodsporprøven. (For å få godkjent blodsporprøve, må hunden ha fylt 9 måneder ved prøvetidspunkt.) Det vil bli informasjon, praktisk trening og veiledning i hvordan trene hunden for blodsporprøve.

Nytt av året er at vi arrangerer et terminfestet klubbmesterskap i blodspor for wachtelhunder. Blir dette en suksess, håper vi at dette kan bli en årlig tradisjon. Fine premier til vinnere og deltagere!

Dette skal bli en helg med noe for alle; fra trening av hund, til hundeprat (og annen prat), aktiviteter og konkurranser, og ikke minst sosialt. Nå har du muligheten for å treffe andre wachtelhundeiere og dele erfaringer, spørre om det du lurer på, snakke om hund og jakt og alt som hører til.

Hele familien er hjertelig velkommen! Vi vil legge opp til et program for store og små, med aktiviteter, konkurranser, mat og prat.

Treffet vil være lokalisert til Larviksområdet. Vi vil komme tilbake med nærmere beskjed om hvor vi skal være, så fort de siste detaljene er på plass.

Påmeldingsfrist 1. april.

Pris: 400.- per person, 800.- for to eller flere. I tillegg kommer overnatting, samt prøveavgift på 600.- for de som ønsker å gå blodsporprøve.

Ved påmelding: oppgi navn på deltaker (e), hund, mailadresse, telefonnummer.

Påmelding sendes til post@wachtelhundklubben.no

De som ønsker å melde seg og hunden opp til blodsporprøve, må gå inn på NKK`s hjemmeside og melde seg på der. Påmeldingen er åpen. Begrenset antall plasser.

Foto: Martine Hansen. Nero